Dari Meja Pengarah

Written by Pentadbir on .

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh, salam sejahtera dan Salam 1 Malaysia.

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana mengunjungi laman web Jabatan Keselamatan Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA).

Luangkan sedikit masa anda untuk mengenali kami dan perkhidmatan serta aktiviti di Jabatan Keselamatan. Keselamatan kampus adalah tanggungjawab semua warga Universiti, bersama-samalah kita mengekalkan kesejahteraan, keharmonian dan keselamatan kampus.

Saya berharap segala informasi yang disediakan akan dapat memudahkan warga kampus dan pelawat berurusan dengan Jabatan Keselamatan dalam menjalankan tugas – tugas di dalam kampus.

Akhir kata Jabatan Keselamatan akan berusaha memperbaiki dan mempertingkatkan lagi mutu laman web kami supaya lebih berinformasi kepada seluruh warga kampus dan pelawat.

Sekian, terima kasih.

“Be Safe & Stay Safe”

Ismail bin Ahmad
Pengarah Keselamatan